Gereformeerde Kerk Woubrugge

herinrichting kerkzaal herinrichting kerkzaal

Op 2 januari 2024 beginnen de eerste werkzaamheden. Een lijst van werkzaamheden hangt bij de benedenzalen op. Daarop kunt u aangeven als u mee wilt helpen en bij welke activiteiten u eventueel wilt helpen.

Op de website van protestante kerk staat een inspirerend stukje van prof. dr. Marcel Barnard met als titel: Rol van ruimte in de liturgie. https://protestantsekerk.nl/verdieping/de-ruimte-in-de-kerk/
Dit past heel goed bij de plannen zoals door commissie herinrichting kerkzaal zijn ontwikkeld. Deze plannen zijn inmiddels zover gevorderd dat wij deze tijdens de gemeenteavond van 16 november zullen presenteren. De grote lijnen zoals die in april van dit jaar zijn geschetst zijn overeind gebleven.
Wij realiseren ons dat we niet alle wensen kunnen invullen. De kosten zijn hoog en de middelen beperkt. Toch vinden wij het belangrijk om door te zetten. Lees het stukje van prof.dr. Barnard als u twijfelt over de noodzaak van de aanpassingen.

De eerste fase zal bestaan uit:      Kosten
Een nieuwe vloerbedekking.         € 16.835,00
Nieuw tapijt op het podium          €   1.875,00
Nieuwe stoelen                           € 11.130,00

Wij willen in een later stadium een stiltehoekje, koffiecorner en leestafel inrichten.
Wij hopen dat u op gemeenteavond van 16 november met ons wil meedenken over de realisatie hiervan.

Namens de commissie, Richard van der Leij

datum en tijdstip 25-02-2024 om 09:30