Gereformeerde Kerk Woubrugge

Verhuur Verhuur
De Gereformeerde kerk in Woubrugge heeft de beschikking over een kerkzaal en een kleinere zaal onder de kerk. Van deze zalen kunt u (tegen een schappelijke vergoeding) gebruik maken. Het is mogelijk de zalen apart of in zijn geheel te huren. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een vergadering of een klein feestje (daarvoor is alleen de kleine zaal onder de kerk beschikbaar). Een eventueel vaste dag/avond over een bepaalde periode is eveneens bespreekbaar. De kleine zaal is vrij in te delen. Tafels en stoelen zijn beschikbaar. Ook keukenfaciliteiten (koffie-Thee-afwasautomaat) zijn aanwezig.
De kerkzaal kunt u natuurlijk ook gebruiken voor een huwelijk of voor het afscheid van een overledene.

Meer informatie? Neemt u dan kontakt op met dhr. Jan Kranenburg.
tel. 06 -  12171213

e-mail: zaalverhuur@gereformeerdekerkwoubrugge.nl